Paranormal Xperience 3D | Recenze

28. srpna 2012 v 17:50 | Dark Sayu |  Filmy - Horory, Mysteriózní, Thrillery
Název: Paranormal Xperience 3D
Rok: 2011
Země: Španělsko
Žánr: Horor/Thriller



Po dlouhé době jsem narazila na horor, který mě opravdu zaujal a bavil. Vyvražďovačka s nádechem tajemna a nadpřirozena. Ze začátku filmu jsou celkem dobré lekací momenty - dokonce se mi podařilo se i jednou leknout!

Děj film se točí okolo partičky studentů lékařské fakulty, kteří se rozhodnout prozkoumat staré opuštěné hornické městečko, kde údajně přežívá něco nadpřirozeného. Snaha vyvrátit existenci nadpřirozena se jim však stane osudnou..

Moje hodnocení: 70%




 


Komentáře

1 Mrs.Potato Mrs.Potato | E-mail | Web | 28. srpna 2012 v 13:54 | Reagovat

Může to být zajímavé O.o

2 Em Age Em Age | Web | 28. srpna 2012 v 14:55 | Reagovat

To může bejt skvělej horor, podívám se na trailer na youtube a asi si ho stáhnu. Já si teď stahuju takovou fantasy pohádku, jmenuje se Princezna. :D Je to boží.

3 miss VeЯůů~ miss VeЯůů~ | Web | 28. srpna 2012 v 17:15 | Reagovat

Vypadá to dobře :)

4 ♥Verča♥TVD♥ ♥Verča♥TVD♥ | Web | 28. srpna 2012 v 17:19 | Reagovat

no, vypadá to skvělé

5 Teríí Teríí | Web | 28. srpna 2012 v 17:55 | Reagovat

Já na horory nejsem, takže to neznám, ale vypadá to zajímavě!!!

6 starssari.blog.cz starssari.blog.cz | Web | 28. srpna 2012 v 17:58 | Reagovat

Ahoj promiň , že otravuji dala by jsi mi zde hlas pro Adushku budu ti vděčná .http://milujeme-vendy.blog.cz/1208/velka-soutez-7#komentar102414840

Na horory se nedívám jelikož jsem srab :D*

7 Lady Snílek Lady Snílek | Web | 28. srpna 2012 v 19:37 | Reagovat

To vypadá zajímavě, ale já nemám moc ráda horory. Když jsem viděla horor naposledy týden jsem se vždy lekla když se za mnou někdo ozval a v noci se bála chodit na záchod :-D

8 Izii Brush Izii Brush | Web | 28. srpna 2012 v 19:43 | Reagovat

já horory nemám ráda a jinak díky :))

9 Kiminka Kiminka | Web | 28. srpna 2012 v 19:50 | Reagovat

Ještě bych pořtebovala přítele,který by se semnou an to podíval,sama na horory zásadně nekoukám,jedině ve dne :D

10 coco-ch coco-ch | Web | 29. srpna 2012 v 10:15 | Reagovat

ďakujem za nápad :) určite ho zvážim!! :)

11 Dragell Dragell | Web | 30. srpna 2012 v 21:37 | Reagovat

Už nevím, na jaké horory koukat, pomalu dochází zásoby a moc se nových netočí, takže děkuji za tip :)

12 Andy Andy | Web | 23. září 2012 v 16:58 | Reagovat

Tak vypadá to docela zajímavě, asi si ho stáhnu :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama