Balzám na rty Balea s příchutí čokolády | Recenze

26. března 2013 v 0:01 | Dark Sayu |  Kosmetika


Často trpím na popraskané rty ať už od sluníčka či mrazu, a tak nezbytnou součást mé kosmetiky tvoří i balzámy na rty. Tento balzám jsem si koupila spíše ze zvědavosti, jelikož jeho příchutí je čokoláda!

Celkově mě ale čekalo spíše zklamání. Balzám sice pěkně voní po čokoládě. Je hodně aromatický, takže vůni čokolády opravdu nelze nepostřehnout. Rty ale málo hydratuje a vydrží krátkou dobu, což hodnotím za značnou nevýhodu. Znovu bych si tento balzám tedy nekoupila.


A co vy, máte s tímto balzámem na rty nějaké zkušenosti ?
 


Komentáře

1 hahachick. hahachick. | Web | 26. března 2013 v 9:36 | Reagovat

díky :) ty taky ;D :)

nevim proč,ale mě ta balea přijde taková nesympatická :DD

2 sissie-apricot sissie-apricot | E-mail | Web | 26. března 2013 v 11:33 | Reagovat

Taky mi balea moc nepřijde.. ale pak jsem změnmila názor. Tenhle přesně tenhle balzám jsem měla. A je super! :) Jenže pak jsem ho nechala na sluníčku a on se mi rozehřál. Nevýhoda. Já od teď ho strkám do lednice :DDDDDDDDDDD

3 sissie-apricot sissie-apricot | E-mail | Web | 26. března 2013 v 11:34 | Reagovat

[2]: neměla jsem čokoládový ale obyčejný bez aromatické příchutě.

4 Kath♥(Horalka) Kath♥(Horalka) | E-mail | Web | 26. března 2013 v 13:07 | Reagovat

Balzám na rty Balea úplně miluji! Mám doma dva růžové a jeden žlutý. Jeden mám v pokoji u zrcadla, druhý v koupelně a třetí v penále :) Takže ho mám s sebou vlastně vždycky! ;) Čokoládový jsem ještě nezkoušela, takže děkuji za typ ;) Btw: Každému nemusí sednout to samé, ale mně tenhle balzám určitě sedl :)

5 Adele. ▲ Adele. ▲ | Web | 26. března 2013 v 15:30 | Reagovat

Balzámy Balea z DM miluju! :)) Nejčastěji si kupuji bez příchutě, ale chci si koupit i tento, čokoladový :33
super recenze i blog :))

6 shock-g shock-g | Web | 26. března 2013 v 15:31 | Reagovat

Já jsem zatím neměla balzám na rty od balea , ale kamarádka ho měla úplně stejný a také měla s ním potíže.

7 • Theé • Theé | Web | 26. března 2013 v 16:23 | Reagovat

Vypadá dobře, ale podle tvé recenze není. Což je docela škoda, mám docela ráda věci od Balea a jsem s nimi spokojená, tak alespoň vím co si kupovat nemám! :-)

8 Kamuš Kamuš | Web | 26. března 2013 v 17:03 | Reagovat

jednou jsem měla taky čokoládový balzám (už nevím značku) a voněl krásně:) i dlouho vydržel

9 K. K. | Web | 26. března 2013 v 17:11 | Reagovat

Ten vypadá dobře, hodně lidí si ho chválí, ale já těch patlátek na rty mám asi tunu..takže bohužel :D

10 Annie Annie | E-mail | Web | 26. března 2013 v 17:13 | Reagovat

Na oko vypadá tedy skvěle, ale podle toho, co tu píšeš, asi to úplně nejlepší balzám v závěru nebude. Já s ním zkušenosti nemám, balzámy na rty mám většinou jen od Yves Rocheru... :))

11 Bee♥ Bee♥ | Web | 26. března 2013 v 17:22 | Reagovat

děkuju)
já nemám ráda balzámy tohohle typu:D ale zbožňuju vůni čokolády u toho)

12 Andy Andy | Web | 26. března 2013 v 17:27 | Reagovat

Já měla jen ten žlutý :)

13 Madeline▲ Madeline▲ | Web | 26. března 2013 v 19:01 | Reagovat

Krásná recenze:) a též i blog:)

14 Hanča Hanča | Web | 26. března 2013 v 19:04 | Reagovat

Balzámy nijak nepouživám, ale věřím, že tě čokoláda musela navnadit dost. To i mě. :D

15 S-hejvi S-hejvi | Web | 26. března 2013 v 19:46 | Reagovat

ten musí být super..koukám že je i za skvělou cenu:))

16 mine-version mine-version | Web | 26. března 2013 v 20:10 | Reagovat

Balea je dobrá značka...ale už ze zkušeností vím, že balzám si musím koupit jedině bez jakékoli příchutě, protože mi to vadí a jsem pak ještě oteklá :DD...koukám, že nejsem jediná

17 DeeXx DeeXx | Web | 26. března 2013 v 20:38 | Reagovat

DM má parádní kosmetiku, ikdyž tohle mi moc nevyhovovalo.. Radši mkám obyčejný balzám bez příchutí :)

18 Romi Romi | Web | 26. března 2013 v 20:46 | Reagovat

je dobry :)

19 Jola a Katy Jola a Katy | Web | 26. března 2013 v 22:06 | Reagovat

Ooo ten chci určo koupím :3

20 Susie Susie | Web | 27. března 2013 v 15:05 | Reagovat

Tenhle jsem ještě neměla :D

21 Ann Ann | 27. března 2013 v 17:39 | Reagovat

Ahoj, moje kámoška rozjíždí blog, tak ji pomužem, ne? Jistě ji potěší když ji tam hodíš nějakej komentář nebo radu, dik moc http://lover-of-the-lights.blog.cz a já mám balea ale ne čokoládu :D

22 Ame Ame | Web | 27. března 2013 v 19:53 | Reagovat

já ho mám a jsem s ním spokojená a mě dlouho nevydrží taky, ale jen proto, že ho pořád lížu jak je sladký :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama