Lak na nehty Essence Colour&Go | Recenze

29. března 2013 v 7:23 | Dark Sayu |  Kosmetika



Většinou volím laky na nehty od značky Rimmel, tentokrát se mi však zalíbil tento odstín od značky Essence. Miluji červenou barvu a tento odstín je přesně můj oblíbený, a tak jsem neváhala ani vteřinu a lak si koupila. Jeho cena je velmi pozitivní, pouze 39,-Kč !

Musím říct, že jsem s lakem celkem spokojená. Parádně se nanáší a rychle shne. Ani jeho výdrž není špatná, vydržel mi přibližně týden než se začal loupat. Lak také slibuje extrémní lesklost barvy, což podle mého názoru splňuje na jedničku. Jediné negativum snad vidím v jeho odlakování, které jde hodně těžce a stejně na nehtu krapet barvy zůstane.


A co vy, máte s tímto lakem nějaké zkušenosti ?
 


Komentáře

1 Adele. ▲ Adele. ▲ | Web | 29. března 2013 v 8:30 | Reagovat

Značku Essence mám ohledně laků snad nejraději^^ Přesně tuto barvu si hodlám koupit, ale jen nevím s tím odlakováním. :/ jestli to nebude až moc... Moc pěkně by to asi nebylo. ;)
super recenze. ^^

2 Pett. Pett. | Web | 29. března 2013 v 8:54 | Reagovat

děkuju :)

3 monika-es monika-es | Web | 29. března 2013 v 9:46 | Reagovat

Taky mam tenhle lak ! A je skvelej ... :-)

4 May May | Web | 29. března 2013 v 9:47 | Reagovat

Já si nehty barevně nelakuju, ale vím, že Essence dělá docela dobré laky.

5 T...:*** T...:*** | Web | 29. března 2013 v 9:54 | Reagovat

Já si červeně nehty nelakuju a ani nějak nechci. Nevím, radši si lakuju různýma jinýma barvama, ale červenou na nehtech moc nemusím :-(. Každopádně, je to super článek :-)

6 M. M. | Web | 29. března 2013 v 10:27 | Reagovat

od E. pár laků mám, ovšem, nikdy jsem snima nebyla nejak spokojena, prislo mi, ze se hned oloupaly.
Ale tvuj ma krasnou barvu, miluju cervenou na nehtech ! je skvelej ;)

7 • Theé • Theé | Web | 29. března 2013 v 10:39 | Reagovat

Nejen, že vypadá. Ono je to chutné :3

8 Patty Patty | Web | 29. března 2013 v 10:45 | Reagovat

Vypadá dobře:) I ta barva je libová;)

9 K. K. | Web | 29. března 2013 v 10:53 | Reagovat

Hodně mě štvou tyto "nové" laky od essence. Jako lak sám o sobě je skvělý, i když mi moc nevydrží na nehtech. Jenom mě štve ta lahvička. Dřív bývali menší a snadno se vypotřebovaly. Ale teď.. já ten lak prostě celý nevylakuju, takže mi přijde docela zbytečný, když je tak velký.

10 Annie Annie | E-mail | Web | 29. března 2013 v 11:39 | Reagovat

S tímto lakem zkušenost nemám, ale vypadá teda skvěle, ta barva! :))

11 Ame Ame | Web | 29. března 2013 v 12:04 | Reagovat

já mám většinu laků jen od essence skoro jiné si nekupuji :) Vyhovuje mi výběr barev a hlavně cena, ta mi přijde skvělá!!

12 Jani :* Jani :* | Web | 29. března 2013 v 12:05 | Reagovat

MYSLÍM ŽE I TENTO ALE TAKOVÝ TYRKYSOVÝ MÁ KÁMOŠKA :)

13 markeet123 markeet123 | E-mail | Web | 29. března 2013 v 12:25 | Reagovat

Já miluju značku Essence a to hlavně díky super lakům :-) ! Jinak  máš fakt suprovej blog, který sleduji krátce ale fakt mooc mě baví ! :-)

14 Baška Baška | Web | 29. března 2013 v 12:43 | Reagovat

essence mi na nechtoch vydrží deň a schne 3 dni =D

15 *Shock *Shock | Web | 29. března 2013 v 13:10 | Reagovat

S tímto lakem nemám skušenosti ,popravdě s tou to značkou ani nemám žádné skušenosti.  Ale jak jsem četla do " nějakých " blogerek recenze na tento lak ,značku zaujal mě. A přemýšlim že bych si koupila zelenou barvu ,viděla jsem jeden lak s nádherným odstínem zelené a zaujal mě a asi si ho půjdu koupit. :) Jinak pěkný lak.

16 S-hejvi S-hejvi | Web | 29. března 2013 v 13:49 | Reagovat

taky ho mám, je super:)

17 Michelle and Susan ♥ Michelle and Susan ♥ | E-mail | Web | 29. března 2013 v 13:49 | Reagovat

Ten lak je úžasný :) !

18 Kamuš Kamuš | Web | 30. března 2013 v 10:55 | Reagovat

krásnáý barva:) s tím odlakováváním to mám stejné u jednoho modrého;D

19 Em Age Em Age | Web | 30. března 2013 v 12:04 | Reagovat

Já jsem si jednou koupila lak od Essence /bílý/ a sloupnul se mi za pár hodin, od té doby nemám Essence ráda, ale po tvé recenzi mu možná dám zase šanci. :'DD

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama