Barvící pudr na vlasy Elysée | Recenze

13. dubna 2013 v 7:15 | Dark Sayu |  Kosmetika


Na tuto barvu jsem narazila náhodně u nás ve městě v jedné drogerce. I když ona to v podstatě není barva, jako taková ale barvící pudr. Já osobně jsem si vybrala odstín "Ohnivá červená", která slibuje intenzivní červenou barvu.

Příprava barvy je jednoduchá, smícháte dva sáčky do sklenice (nebo mistky) a promícháte dokud nemáte takovou určitou hmotu (v podstatě jako u běžné barvy). Naneste na vlasy a necháte působit. Po uplynutí požadované doby vlasy opláchnete a umyjete šamponem.


V první řadě chci tedy zmínit, že jako ohnivá červená bych tento odstín určitě neoznačila. Barva je určena pro tmavé vlasy, což já tedy splnila a musím podotknout, že vlasy se mi opravdu zesvětlili. Chybí mi na nich ale nějaká známka červené barvy. Ač jsem barvu nanášela ve stejných dávkách na vlasy pomocí štetečku, barva mi chytla v podstatě tak zvláštně. Konečky vlasů mám narůžovělé (na pár místech opravdu růžové), pak tato barva přechází do zrz a nakonec do blonďaté (hehe, mám neplánované ombre :D)

Barvu jsem nechávala na vlasech přibližně 15minut. Nevím, jestli jsem neudělala chybu zde a neměla barvu hned po deseti minutách smýt. No, vznikla z toho vskutku zajímavá barva. Změna je život a mě se ta barva i celkem líbí, i když popisu na obalu neodpovídá.

PŘED BARVENÍM

PO BARVENÍ

A co vy, máte s touto barvou nějaké zkušenosti ?
 


Komentáře

1 Kačka Černých Kačka Černých | Web | 13. dubna 2013 v 9:59 | Reagovat

Zrovna sháním nějakou barvu na vlasy,díky za recenzi:)

2 Pájun^^ Pájun^^ | E-mail | Web | 13. dubna 2013 v 10:44 | Reagovat

No takže abych upřímě řekla, s touhle barvou zkušenosti nemám:D ale jinak jak tu máš fotku, taky bych to teda nenazvala ohnivá červeň:)

3 Sabí Sabí | Web | 13. dubna 2013 v 11:08 | Reagovat

S touhle barvou nemám zkušenosti,ale tobě to hrozně sluší :O:O:O

4 Dexie Dexie | Web | 13. dubna 2013 v 11:22 | Reagovat

děkuji :)

5 Danny Danny | Web | 13. dubna 2013 v 11:25 | Reagovat

tak s touto barvou nemám zkušenosti..:)

6 Patty Patty | Web | 13. dubna 2013 v 11:37 | Reagovat

nemám s takovou barvou zkušenosti, ale asi se krapec spletli:DD v označovaní barev:DD ale sluší ti to i tak na "blond";)

7 anna' anna' | Web | 13. dubna 2013 v 11:54 | Reagovat

obal a skutečnost bývá většinou úplně jiná. ale tobě to sluší :)

8 Carrie Carrie | E-mail | Web | 13. dubna 2013 v 12:15 | Reagovat

Ďakujem :) Ja som si vlasy v živote nefarbila, takže neviem posúdiť :D

9 hahachick. hahachick. | Web | 13. dubna 2013 v 13:11 | Reagovat

jo mohla bych to zkusit no..ale zatim jsme pořád kamarádi :)) a snad to u tebe bude taky dobrý! :)

tak hlavně že se ti to líbí :D :))

10 hahachick. hahachick. | Web | 13. dubna 2013 v 13:17 | Reagovat

díky :)) na Monstrum - Cloverfield :D :)

11 Renda♥ Renda♥ | Web | 13. dubna 2013 v 13:41 | Reagovat

hezké

12 Ann* Ann* | Web | 13. dubna 2013 v 14:02 | Reagovat

Díky :) Jinak ty vlas ypřed barvením ti slušely víc :)

13 Baška Baška | Web | 13. dubna 2013 v 14:26 | Reagovat

Nechápačka =D akože ty si si iba končeky alebo ti to tak idiotne chytilo? =D

14 *Shock *Shock | Web | 13. dubna 2013 v 15:43 | Reagovat

Vypadá to skvěle:)
nemám , ale přemýšlím o něčem takovém:)..

15 Say Say | Web | 13. dubna 2013 v 16:30 | Reagovat

Ty před barvením vypadají kráně :-) Ale ty po barvení taky nejsou šptané :-) Jedna hola ze třídy si dělala ombré vlasy sama a vypada to fakt děsně :-D

16 S-hejvi S-hejvi | Web | 13. dubna 2013 v 16:58 | Reagovat

nemám zkušenosti ale vypadá dobře:)

17 Else Michelle..! Else Michelle..! | Web | 13. dubna 2013 v 17:44 | Reagovat

Zrovna jsem přemýšlela, že bych si udělala červené vlasy. A zrovna narazím na tvůj článek :D
Recenze je skvělá! :)

18 Ame Ame | Web | 13. dubna 2013 v 20:15 | Reagovat

aspoň si docílila originálních vlasů :D nidky jsem ani tuhle barvu neviděla, takže zkušenost nemám :D

19 Denn Kamze Denn Kamze | Web | 13. dubna 2013 v 22:24 | Reagovat

Vypadá to zajímavě :)

20 Kess Kess | Web | 13. dubna 2013 v 22:41 | Reagovat

vypadá to zajímavě ale asi bych si tu barvu nekoupila když podle obrázku bych čekala o hodně jiný výsledek :D

21 Nia Creep Nia Creep | Web | 14. dubna 2013 v 2:16 | Reagovat

hozně moc ti ta barva sluší, měla jsem podobnou :)

22 Bee (creativegirl.blog.cz) Bee (creativegirl.blog.cz) | Web | 14. dubna 2013 v 8:57 | Reagovat

Tak ale, sluší ti to :)

23 Ann xP Ann xP | Web | 14. dubna 2013 v 9:35 | Reagovat

Neznám :') Ale sluší ti :)

24 Gabriele Gabriele | Web | 14. dubna 2013 v 9:49 | Reagovat

Je to veľmi fajn, ja s ňou nemám skúsenosti ale kamarátka hej. Veľmi sa ti hodí :)

25 Andy Andy | Web | 14. dubna 2013 v 10:29 | Reagovat

O těch barvících pudrech jsem už slyšela, ale všichni si je chválili :)
Bych byla celkem překvapená, kdybych místo "ohnivé červené" měla takovouhle barvu :D Ale nevypadá to špatně ;)
Užij si dnešek :)

26 i r i s i r i s | Web | 14. dubna 2013 v 16:58 | Reagovat

je to docela dobrý, zrzavý vlasy jsi ještě neměla, ne?? :-) ale já bych do toho asi nešla.

27 Irenka Irenka | 4. prosince 2015 v 16:52 | Reagovat

Tak já tuhle značku používám často a ráda, ať už tenhle pudr, nebo teď v poslední době spíš pěnová barvicí tužidla. Vždycky mi to chytlo hodně svítivě, ohnivě a až do růžova, ale nechávám to působit výrazně déle než píšou, cca hodinu.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama