Evidence | Recenze

21. dubna 2013 v 23:41 | Dark Sayu |  Filmy - Horory, Mysteriózní, Thrillery

Název: Evidence
Země: USA
Rok: 2011
Žánr: Horor


Obsah (csfd.cz)

Spolu s trojicí svých přátel se Ryan rozhodl vydat do lesa, kde by rád vedle táborníky natočil i nějaký ten dokument. Když se v noci v jejich okolí začnou ozývat podivné strašidelné zvuky, pro Ryana nastane ta pravá chvíle. I přes nesouhlas svých společníků se rozhodne vydat po stopách zvuků, nedbaje na jejich bezpečnost.

Moje hodnocení

Ani nevím proč jsem k tomuto filmu přistupovala s takovou negativitou a očekáváním naprosté blbosti. Pravdou tedy, že filmů točených "amatérským" způsobem na ruční kameru je v poslední době celkem dost a já tyto filmy zrovna nemusím. Film mi chvilkami připomínal horor Primal (2010) spojený ještě s něčím.

Polovinu filmu se téměř nic neděje, krom několika "strašidelných" zvuků z křoví a pohledu kamery do tmy, kdy vidité akorát tak černou obrazovku a slyšíte jekot postav. Až téměř ke konci filmu se začíná dít něco akčnějšího, kdy musím přiznat je několik lekavých scén, při kterých jsem se i já zvládla slušně leknout. Vcelku film není vůbec špatný, sice žádný extra dobrý ale uplně nekoukatelný také není.

Moje hodnocení: 60%




Viděli jste tento film nebo hodláte se na něj podívat ?
 


Komentáře

1 Andy Andy | Web | 22. dubna 2013 v 8:16 | Reagovat

Já teda na horory nejsem, ale nevypadá to špatně :) Naposledy jsem viděla Paranormal activity a myslela jsem, že to bude můj konec :D

Takže skončila 1. série Carrie? Takhle pitomě a ještě 13. dílem? :D No, fakt skvělý :D

Přežij dneska ve škole, já mám naštěstí volno :)

2 Andy Andy | Web | 22. dubna 2013 v 10:48 | Reagovat

No,
snažila jsem se na netu něco najít, a 2. série by být měla, dokonce jsem někde viděla spoilery, ale nikde jsem teda neviděla datum..
Měj se hezky :)

3 Darkness ღ Darkness ღ | Web | 22. dubna 2013 v 11:56 | Reagovat

Tenhle film jsem neviděla a ani se na něj nechystám.. v záloze mám mnohem lepší ;) :D

4 Darkness ღ Darkness ღ | Web | 22. dubna 2013 v 12:27 | Reagovat

No můj oblíbenej je Evil Dead (2013) a předtím jsem viděla film Mama :D ale to jsi asi už viděla co ? :D .. řekni mi co máš radši..jestli lekačky nebo krváky :D

5 sissie-apricot sissie-apricot | Web | 22. dubna 2013 v 12:48 | Reagovat

nemám ráda moc horory ale kouknu se :D

6 Darkness ღ Darkness ღ | Web | 22. dubna 2013 v 12:49 | Reagovat

Fajn, tak já se ti sem pokusím vypsat nějaké co se mi líbily ;)

Zrcadla (1-2)
Psí vojáci
Ozvěny mrtvých
Silent Hill (1-2)
Kletba z temnot
Stáhni mě do pekla
Nebojte se tmy
Zlověstné ticho
Žena v černém
Nenávist
Zmeškaný hovor (jsou japonské verze a i americká ;) )
Nezvratný osud (1-5)
Dům voskových figurýn
Nepřemožitelné zlo
Krvavá Mary
Temnota dětské duše
Bacha, kouše (ale není to úplně horor :)  )
REsident Evil
Návrat do domu hrůzy
Prokletí domu slunečnic (1-2) - jednička je podle mě lepší :D
---
Tak :D A jestli jsi tohle všechno viděla , tak jsi skvělá a já ti napíšu kdyžtak něco dalšího :D

7 Darkness ღ Darkness ღ | Web | 22. dubna 2013 v 13:08 | Reagovat

No výborně..tak pokračujeme :D
---
Madhouse
Mlha
Ospalá díra
Underworld
Psycho (ale to mě moc nebralo :D )
Katakomby
Texaský masakr motorovou pilou
Hostel
Půlnoční vlak
Sirotčinec
Temné patro
Zombie
Zombieland
Krev jako čokoláda
Konkurz na smrt
Den mrtvých
Vrána
Moje sestra vlkodlak
Witchcraft - vražedná magie
13 : Hra smrti
Kostka (0-2)
Dentista (fuj :D )
V moci ďábla
Fakulta
Uvězněna s monstrem
Ultraviolet
Nedívej se nahoru
Soudný den
Zatmění (zaseknou se ve výtahu :D )
Vlak do pekel
---
Očekávám, že mi zase napíšeš, že jsi všechno viděla :D

8 Darkness ღ Darkness ღ | Web | 22. dubna 2013 v 13:17 | Reagovat

Konkurz na smrt byl mezi prvníma hororama co jsem viděla :D Jinak Mamu a Evil Dead jsi viděla ? :)

9 Darkness ღ Darkness ღ | Web | 22. dubna 2013 v 13:38 | Reagovat

No ono je to na nic to přiznávám :/ já jsem dneska našla celej film ale take jenom v CAM verzi.. ale aspon tam nic nechybi :D když na dvd to jeste nevyslo nu -_-

10 Darkness ღ Darkness ღ | Web | 22. dubna 2013 v 14:26 | Reagovat

Já vím, že je hrozná :D škoda že neumím kreslit jako moje spolužačka Míša :)
Já hlavně doufám, že seženu brzy tu nejbrutálnější verzi a v té nejlepší kvalitě ! :D
Jinak bouřka už je pryč :( třeba se k vám taky na chvilku staví ;D

11 Darkness ღ Darkness ღ | Web | 22. dubna 2013 v 14:40 | Reagovat

Ale mohlo by to být lepší ! :D Snad to časem vypiluju :)
Přesně tak ! :D
No teď zrovna dorazila do Koberovic :D tak nevím..třeba večer se ti poštěstí ;) :D

12 Ell Ell | Web | 22. dubna 2013 v 15:01 | Reagovat

ty jo, to vypadá zajímavě! Asi se na to mrknu! Je to krvák, nebo duchařina?

13 Patty Patty | Web | 22. dubna 2013 v 16:04 | Reagovat

neviděla:) ale nevypadá špatně;)

14 Adele. ▲ Adele. ▲ | Web | 22. dubna 2013 v 17:32 | Reagovat

Já se moc na horory nekoukám. :D.
Ale tento vypadá zajímavě^^
Se někdy domluvím třeba s kámoškou, sama bych se na to nekoukala :D

15 Kess Kess | Web | 22. dubna 2013 v 17:46 | Reagovat

na horory nekoukám ale pěkná recenze :)

16 Andy Andy | Web | 22. dubna 2013 v 17:58 | Reagovat

No,
tak to by mě zabilo, jestli by Carrie zrušili! Já koukala na PLL, ale další díly budou až v červnu, tak jsem začla koukat na Carrie a ono tohle..:D
A jak bylo ve škole? :)

17 Untitled07 Untitled07 | E-mail | Web | 30. května 2014 v 11:55 | Reagovat

Naprosto souhlasím, taky jsem si myslela, že to bude nějaká blbost, ale strašně mě překvapilo, co z toho nakonec vylezlo :) Paráda :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama