Lords of Salem | Recenze

25. května 2013 v 14:48 | Dark Sayu |  Filmy - Horory, Mysteriózní, Thrillery

Název: The Lords of Salem
Země: USA/Kanada/Velká Británie
Rok: 2013
Žánr: Thriller/Horor


Obsah (csfd.cz)
Blonďatá rockerka Heidi, DJové z místní rozhlasové stanice a Whitey a Munster jsou členy Big H Radio Team. Heidi obdrží tajemnou dřevěnou krabičku s nápisem 'dárek od The Lords'. V krabičce nalezne vinyl. Předpokládá, že The Lords jsou hudební skupina, která chce, aby jejich píseň zazněla v místím rádiu. Whitey začne The Lords nazývat The Lords of Salem. Píseň se v rádiu stane hitem. Později přijde další dřevěná krabička od The Lords, ve které jsou plakáty a volné lístky na koncert v Salemu. The Lords of Salem přicházejí a touží po krvi.

Moje hodnocení
Na tento film jsem se hodně těšila, už jen proto, že je od Roba Zombieho. Čekalo mě ale jen velké zklamání. Možná jsem si dělala příliš velké představy a podle úžasného traileru čekala i úžasný film. Začátek filmu působí dost slibně, ale v moment, kdy čekáte, že se film konečně naplno rozjede se neděje defakto nic. Snad jediná myšlenka, která vás v závěru napadne je, v čem asi ten dotyčný jel, kdo tvořil tento film.

Moje hodnocení: 35%





A co vy, viděli jste tento film nebo hodláte se na něj podívat ?
Souhlasíte s hodnocením ?
 


Komentáře

1 Patty Patty | Web | 25. května 2013 v 14:59 | Reagovat

Neviděla:D Vždycky mě hodně nasere, když film vypadá tak dobže a přitom prd:/

2 Tessule Tessule | Web | 25. května 2013 v 15:13 | Reagovat

Já jsem ještě nikdy neviděla žádný horor:D Mě teda film nezaujal už ani podle recenze na něj:)

3 Adrienne Adrienne | Web | 25. května 2013 v 15:17 | Reagovat

možná se na něj podívám ale ten poslední obrázek je dost mazaný :D ..pro mě jsou záchrana v chemii příklady :D teorii ted skoro vůbec neděláme takže tam mám dobré známky (kromě té trojky kterou si opravím)

4 Renda♥ Renda♥ | Web | 25. května 2013 v 16:02 | Reagovat

hezké hodnocení :D

5 Annie Annie | E-mail | Web | 25. května 2013 v 16:04 | Reagovat

Tak tohle jsem neviděla. Slyšela jsem o tom, ale nezaujalo mě to a podle tvého hodnocení to taky nevypadá na zázrak. Takže tohle si asi nechám ujít... :)

6 Theodora Theodora | Web | 25. května 2013 v 16:33 | Reagovat

mrknu se na thriller ale jako nic moc mi to přijde :D

7 Wendulka Wendulka | Web | 25. května 2013 v 16:50 | Reagovat

Díky :). No abych pravdu řekla, tak mě tento typ filmů moc neláká, ale tou poslední větou si to myslím vystihla přesně :D.

8 Michelle Saddler Michelle Saddler | Web | 25. května 2013 v 17:01 | Reagovat

No mě to moc nezaujalo, jak tak koukám na fotky a čtu o čem to je. Takže i když jsem to neviděla, tak musím říct, že za mě mi ten film přijde také nic moc. :/

9 Andy Andy | Web | 25. května 2013 v 17:02 | Reagovat

Podle fotek to vypadá hezky, ale asi to vynechám :)
S tou fyzikou ti závidím. Po nás chce vždycky sálodlouhé definice. Jednou, jsem se na písemku učila celé dny - měla jsem 4. Pak jsem se na ni učila jeden večer a měla jsem 3. Teď jsem se na ni úplně vykašlala tak jsem zvědavá :D

10 Tewr Tewr | Web | 25. května 2013 v 17:35 | Reagovat

Neviděla jsem to, vypadá to dobře, ale když jsme na netu četla další recenze, prý je to nic moc, tak váhám:/

11 Darkness ღ Darkness ღ | Web | 25. května 2013 v 19:19 | Reagovat

No toto jsem neviděla a slyším o tom poprvé.. také nesnáším, když se na něco těším, vypadá to slibně a pak nestojí za nic -_-

12 Annie Julie Annie Julie | Web | 25. května 2013 v 19:21 | Reagovat

Páni nejdřív jsme koukla na fotky a říkala jsme si že to musí být super film, ale když jsem si pak přečetla tvé zhodnocení dost mě to odradilo :D aspoň nepřijdu o několik minut svého života pro nic za nic:) :D

13 Else Michelle..! Else Michelle..! | Web | 25. května 2013 v 19:51 | Reagovat

Vypadá to jako zajímavý film. Možná, že se na něj někdy podívám, ale nevím, nevím :D

14 Brunette girl Brunette girl | Web | 25. května 2013 v 22:01 | Reagovat

Upřímně,omlouvám se ,ale dočetla jsem se jenpo část typ filmu:Horror a přestala jsem ,nenávidim horrory já sama jsem si horrorem!Nechápu co na tom lidi vidí,řezání částí těla,...............apod.

15 Terrie Terrie | Web | 26. května 2013 v 8:30 | Reagovat

Neviděla jsem to :D ... ale vždycky mě nasere, když je dobrej trailer a film na prd :\ ale tak aspoň vím, že tento film si pouštět nemám ;)

16 para-para-paradise para-para-paradise | Web | 26. května 2013 v 10:50 | Reagovat

Já ho neviděla, ale kamarádka mi o něm nedávno vyprávěla a měla podobný názor jako ty. :) Prej byla hodně zklamaná a podle toho co říkala, já bych byla asi taky. Chtěla jsem se na to podívat, ale nakonec se na to vykašlu.

17 Hanna Drastik Hanna Drastik | E-mail | Web | 26. května 2013 v 14:57 | Reagovat

Uvidíme.. :)

18 Denn Kamze Denn Kamze | Web | 26. května 2013 v 17:18 | Reagovat

Asi se na něj mrknu :D

19 K. K. | Web | 26. května 2013 v 17:59 | Reagovat

Ne, já se hororů bojím, takže se na to dívat radši nebudu :D

20 Lolitka. Lolitka. | Web | 26. května 2013 v 22:08 | Reagovat

Neviděla jsem, slyším o něm poprvé. Podle anotace vypadá dobře, podle tvé recenze na prd:-D Nejspíš na něj kouknu, někdy až budu mít dlouhou chvíli:-) Jinak - hezky napsané:-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama